kleding verkopen

Valuta:
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Q: Hoeveel dagen om het pakket te ontvangen?
A: Uw bestelling zal worden twee werkdagen na ontvangst van de betaling levering. In het algemeen zal het 5-7 dagen om uw pakket te ontvangen op uw deur (deur tot deur). Als ze niet aankomen in 10 werkdagen, neem dan contact met ons op. We zullen binnenkort contact met u op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste of onbestelbare adressen. Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is levering.

Q: Ik heb om belastingen en heffingen te betalen?
A: Wij betalen u vooraf bijna alle tarieven in een aantal bestemmingen in de wereld (zoals de VS, EU). In sommige gevallen, op basis van verschillende doeleinden en items gekocht, belastingen kunnen ten laste van de ontvanger.

Q: ik bestel?
A: Zodra de bestelling is verzonden, een tracking-nummer wordt automatisch verzonden naar uw e-mail. En tracking-nummer kan worden geregeld binnen 48 uur. We zullen ook een e-mail versturen vanaf de site om uw pakket te volgen.

Voor meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Beleid van de terugkeer
Vanwege het feit dat ons project op het internet te kopen, kun je niet worden gekocht vroeg testen en on-site ongezien, hebben we een terugkeer ontwikkeld en uitwisseling beleid is gericht op klantenservice. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met de keuze zijn. Als om welke reden u niet tevreden bent met uw keuze, onze terugkeer en uitwisseling beleid is als volgt:

In ruil daarvoor:
Alle items kunnen binnen 15 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Alle geretourneerde artikelen moeten nooit gebruikt worden, en in nieuwstaat verkerend. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. We kunnen niet niet-kwaliteit problemen, zoals een volledige terugbetaling geven: "Dit product is niet wat ik kan me voorstellen."
"Ik ben van gedachten veranderd over dit product."
"Ik hou niet van mij, om welke reden na ontvangst van het product."
Als u verplicht bent om deze redenen te kopen, het rendement van het project, moeten we de oorspronkelijke verpakking (je betaalt verzendkosten) terug naar onze producten. Wanneer wij het geretourneerde product, exclusief verzendkosten ontvangen, zullen wij een restocking fee van 25% op basis van het totale bedrag in rekening en geven u een gedeeltelijke terugbetaling. Alvorens te kopen, dan kunt u zorgvuldig kiezen van de grootte en kleur.

Voor AC:
We accepteren alleen nieuw, nooit gebruikt de uitwisseling van goederen met alle accessoires en verpakkingsmateriaal. Gelieve te keren binnen 15 dagen na de datum van ontvangst van de items. Alle retouren moeten worden verzekerd, uitwisselingen zullen worden verscheept nadat de terugkeer is binnen 5-7 dagen ontvangen. Koper is altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op.
Back